Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Végre, újra!

Végre, újra!

Figyelem! Nem hivatalos pletykát szivárogtatunk ki! J Mi tök örülünk a lehetőségnek, amiről hírt kaptunk.

2019-ben elindult egy versenysorozat Zala megyében Zala Megye Legjobb Horgásza néven. Hosszúelőkés feeder- és úszós kategóriákban versenyeztünk tízen-húszon-valahányan.

A versenyzők közül többen is azt nyilatkozták a sorozat végén, hogy rohadt jó volt, izgalmas volt, érdekes volt. Horgásztunk keszeges vízen (Miháld), kárászos vízen (Liszó), nehéz vízen (Tótszerdahelyi kavicsbánya-tó) és pontyos vízen (Tótszerdahely, Rádi-tó). Mindegyik fordulónak megvolt az izgalma, érdekessége.

 

Voltak meglepetés-eredmények és papírforma győzelmek is az egyes fordulókban. De még az utolsó fordulóban is felborult a sorrend, a győztes, Somogyi Balázs, surranó pályán jutott mindkét dobogó tetejére. (Bocs, Soma, nem találtam képet, amin csak te vagy. Feri és én jó érzékkel odatolakodtunk mindegyikre :-) )

 

Sajnos 2020-ban a verseny elmaradt a vírus miatt.

 

A Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége Versenybizottságából, nevük elhallgatását kérő forrásaink J, felcsillantották a lehetőségét annak, hogy 2021-ben újra megrendezésre kerüljön a négy forduló! Elkezdődtek az egyeztetések helyszínekről, időpontokról.

Úgyhogy mindenki, aki szeret a megyében versenyezni, készüljön! Nagyon jó buli lesz (ha a vírus is úgy akarja), és vissza kell szereznünk Somától a kupákat (mindkettőt ő bitorolja!)

 

Figyeljétek az oldalunkat, első kézből értesülhettek a konkrétumokról, helyszínekről, időpontokról, szabályokról! Rögtön írunk, ha tudunk valamit! J

És ha véletlenül elmaradna a sorozat, arról is írunk egy szomorú cikket, amitől könnycsepp csillan mindnyájunk szeme sarkában…