Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítás - a legfontosabb kérdések!

Szállítási információk

Ebben a menüpontban összefoglaljuk a legfontosabbakat webáruházunk, a www.szunyoghorgaszbolt.hu működéséről. Ha szerződési feltételeinkre, adatkezelési tájékoztatónkra vagy kíváncsi, akkor kérlek kattints ezekre: ÁSZF, Adatkezelési tájékoztató.

Horgász webáruházunk úgy működik, mint szinte valamennyi webáruház. A termékek között böngészve, azokat a kosárba helyezve és a rendelés gombot megnyomva tudsz rendelni tőlünk. Részletesebben a Vásárlási feltételek menüpontban olvashatsz erről. Itt most a lényeget próbáljuk kiemelni:

1. Szállítási határidők - mikor kapod meg a csomagod?

A Szúnyog Horgászbolt valós áruházként is működik Nagykanizsán (azaz nemcsak internetes áruházként üzemel). Ez azt jelenti, hogy jelentős árukészlettel rendelkezünk. De minden nálunk sincs. Mivel ebben a pillanatban még nincs összekapcsolva a készletkezelőn a webáruházzal (nagyon dolgozunk rajta!), ezért előfordulhat, hogy olyan terméket választasz, amit nekünk is meg kell rendelnünk. Ez befolyásolja a szállítási határidőinket.

  • ha mázlink van, és olyan horgászterméket választasz, ami készletünkön van, akkor 1-3 munkanap alatt megérkezik a csomagod, vagy átveheted a Szúnyog Horgászboltban.
  • ha nincs a készletünkön a kiválasztott horgásztermék, akkor több időt vesz igénybe, amíg mi is beszerezzük és kipostázzuk neked. Ilyenkor - attól függően, hogy melyik márka termékét választottad - 4-20 napba telik, míg el tudjuk küldeni a csomagodat. Igyekszünk, sietünk - mi is azt szeretnénk, ha minél előbb odaérne a csomag. De ezekben az esetekben mindenképp előre jelezzük, ha nem tudjuk rögtön küldeni, megpróbálunk egyeztetni veled! Mindketten azt szeretnénk, hogy minél előbb nálad legyen a horgászcucc - közösen sikerülni is fog  smiley.

2. Hogyan fizethetsz?

Pillanatnyilag utánvéttel vagy előre utalással tudsz fizetni nálunk. (Személyes átvétel esetén természetesen a Szúnyog Horgászboltban kártyával vagy készpénzzel.)

  • Utánvétes fizetés esetén a futárnak fizetsz, készpénzben.
  • Előre utalásnál küldünk egy e-mailt, amiben megkérünk az utalásra és megadjuk a számlaszámunkat. Ha megjött a pénz, feladjuk a csomagot, és te várhatod a futárt. A bankszámlaszámunkat direkt nem írom ide - kérlek csak akkor utalj, ha megkaptad az erről szóló e-mailt, amiben szerepel a számlaszám is! Ezzel elkerülhetjük, hogy esetleg olyan terméket fizess ki, amit valamilyen okból mégse tudunk küldeni. Persze visszautalnánk ilyen esetben a pénzt, de ez mindenkinek csak kellemetlenséget okoz...

3. Mennyi a postaköltség?

A postaköltséget 20 kg-os és nem terjedelmes csomagig a következő táblázat tartalmazza:

 

Csomag értéke

Szállítási díj utánvétes fizetési mód esetén (Ft)

Szállítási mód előreutalásos fizetési mód esetén (Ft)

19999 Ft-ig 1690 Ft 1200Ft
20000 Ft-tól 0 Ft 0 Ft

 

FIGYELEM! 20 kg-ot elérő és a terjedelmes (amit nem tudunk egy db dobozban elküldeni) csomagok esetén egyedi díjszámítást alkalmazhatunk! Erről a rendelés leadását követően, e-mailben kapsz értesítést, azaz a rendelés leadásakor még nem látható a kosárértékben! Ezt igyekszünk elkerülni, de előállhatnak olyan esetek, amikor a csomag értéke és az általunk fizetendő szállítási díj olyan aránytalanságot mutat, hogy nem tudjuk felvállalni a postázás költségét.

4. Bármi egyéb kérdés?

Ha termékkel, szállítással, postázással kapcsolatos kérdésed van, kérlek hívj minket bizalommal a +3693510263-as telefonszámon, munkaidőben. Előfordulhat, hogy nem vesszük fel, mert éppen egy másik vevőt szolgálunk ki. Ezért köszönjük a türelmedet!

De még jobb, ha kérdésedet a Kérdése van? menüpontban teszed fel - erre biztos válaszolunk amint felszabadul egy kollégánk a boltban!