Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Üdvözlünk a megújult weboldalunkon!

Szúnyog Horgászbolt

Kedves Látogató!

Örömmel üdvözlünk megújult weboldalunkon!

Az eltelt időben a kelleténél kevesebb energiát fordítottunk webes megjelenésünkre. Immár elkerülhetetlenné vált, hogy megújítsuk oldalunkat és webáruházzal is kibővítsük azt.

A következő időszakban ezt a felületet szeretnénk használni arra, hogy megosszuk veled azokat a gondolatokat, amit fontosnak tartunk a bolttal, a horgászattal, horgászversenyekkel, rendezvényekkel kapcsolatban. Itt találhatod meg a Nagykanizsai Szúnyog Horgász Egyesület híreit, közleményeit  is. Ezzel együtt a Tótszerdahelyi kavicsbánya-tó (régi kavicsbánya) híreit is itt publikáljuk. Böngéssz minket, reméljük sok hasznos információt megtalálsz!

A webáruházunkban a boltban forgalmazott és rendelhető termékeket fogjuk megjeleníteni. Hasznos információ lesz azoknak, akik távolról keresnek bennünket, de remélem rendszeres bolti vendégeink, barátaink is sok olyan dolgot találnak, amit ezidáig talán észre sem vettek.

Mivel nem vagyunk profik a webes tevékenységben (sem), ezért kérünk, hogy tanácsaiddal, jobbító kritikáddal segíts minket a munkánkban! 

Kérdezz a horgászattal kapcsolatban is - a legjobb választ próbáljuk adni, hiszen a mi érdekünk, hogy jó tanácsot adjuk, amiért érdemes visszatérni hozzánk!

      Hasznos böngészést és sok jó horgászatot kíván: a Szúnyog horgászbolt csapata

 

Tartalomhoz tartozó címkék: weboldal infók