Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szezonkezdés feederversennyel!

Szezonkezdés feederversennyel! Karácsony előtt egy kisebb csipet-csapat néhány vasárnap összejött a Szerdahely-tavon, hogy feederezzen egyet, hosszúelőkével. A február 2-ai vasárnapra újra szerveződik a derbi!

Az elmúlt három verseny jó hangulatban telt, egyszerű szabályokkal. Egy feederbot, hosszú (minimum 50 cm) előke, oldalkosár. A horgon csak természetes csali (azaz gumikukorica, pellett, gumicsonti, stb. tiltott). A kosárban sem lehet pellet.

A hosszúelőkés módszer nem a leggyakrabban használt pontyozó metódus, de tagadhatatlanul érdekessé tudja tenni a versenyt, ha nemcsak a jól eltalált pellet és kaja dönti el az eredményt, hanem a halak viselkedéséhez is tudni kell alkalmazkodni...

 

 

Ezt a pecát inkább közös horgászatnak neveztük eddig, de hogy legyen egy kis tétje, reggel 2000 Ft nevezési díjat bedobtunk, amit a győztes vitt. A létszámtól függően ezt most is így tervezzük - ha sokan leszünk, akkor azért több embert díjaznánk. Erről reggel megegyezünk. A nevezési díj nem tartalmaz reggelit és ebédet - a nevezők létszámának függvényében kell erről Rádi Csabával, a tógazdával egyeztetnünk. 

Akit érdekel a peca, jelezze Anda Józsefnél, vagy a Szúnyog Horgászbolt bármilyen elérhetőségén! Jelentkezzetek, mert a tógazda (és mi is) szeretné tudni, hogy hány emberre számíthat!

 

Gyülekező nyolckor, 10-től peca, majd 15:00-kor mérlegelés. 

Vasárnap találkozunk!