Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Miért a Halak Nyomában Baits?

Miért a Halak Nyomában Baits?

Néhány hete üzletünkben is elérhetővé vált a Halak Nyomában Baits csalikínálata. A Facebookon igen erőteljes kampányt folytató márka tulajdonosa, Kiss István keresett meg minket a forgalmazás lehetőségével. Azonban a fő oka annak, hogy nálunk is elérhetővé váltak az, hogy Farkas Peti kollégám aktívan részt vesz a tesztelésben, promóciós kampányban. Az ő szavait idézve próbálom megismertetni veletek ezeket a csalikat, pontosabban azt, hogy miért állt mellé Peti:

„A Halak Nyomában Baits megálmodóiban egy nagyon normális csapatot ismertem meg, akikkel meg is egyeztünk abban, hogy a Facebookos kampányban részt veszek, az eddigi tapasztalataimmal segítem a reklámozást.

Szimpatikus nekem, hogy a csalik tervezésénél a hétköznapi horgászatok igényeit legalább annyira figyelembe veszik, mint a versenyhelyzetek lehetséges szituációit. A márka megálmodója nem legyártatott valakivel egy sokadik pelletet, hanem saját maga fejlesztgeti a horogravalókat a tesztcsapatával. Nem ultrabonyolult versenycsalik ezek. 7x10 mm méretű dumbelek, amelyek pontyhorgászatra termettek. A hétköznapi horgászoknak készül, akik egyszerűen szeretnének egy jó pontycsalit levenni a polcról, amit akár a Balatonon, akár a Csótón, akár egy intenzív vízen eredményesen használhatnak.

A tesztcsapat is jófej horgászokból áll. Velük próbáljuk elkészíteni a legjobb leírásokat és a leglátványosabb fotókat a Halak Nyomában Baits-szel fogott halakról. Jómagam szeretem ezeket a csalikat, szívesen ajánlom mindenkinek egy jó pecához!”

Ha Peti ajánlója felkeltette a figyelmedet, akkor nézz szét a webáruházunkban, ahonnan a Halak Nyomában Baits-et is megrendelheted!