Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
13.490 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 3.590 Ft 27%
Kép 1/3 - MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
Kép 2/3 - MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
Kép 3/3 - MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ

13.490 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 3.590 Ft 27%
MADCAT SMART ALARM ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ

Megbízható, mozgás/rezgés érzékelővel működő, zöld ledes elektromos kapásjelző. Ideális a bójás, vagy az egyre divatosabb vízközti úszós vagy fenekező módszerekhez. Rendkívül egyszerűen használható, nagy, könnyen kezelhető ki/be kapcsoló gombbal. A kapásjelző bekapcsolása után automatikusan érzékeli és beállítja a pillanatnyi elhelyezkedési szögét, ezután az „S” gombok megnyomásával állíthatjuk az érzékenységét. Az "S-" gombbal csökkenthetjük, míg az "S+" gombbal növelhetjük az érzékenységet, 5 fokozatban.

A hangerő-gombok hasonlóan működnek: a "V-" gombbal csökkenthetjük, míg a "V+" gombbal növelhetjük a hangerőt, szintén 5 lépésben. Bevágás után a „Ki/Be” gomb egyszerű megnyomásával kikapcsolható a jelző. A legzordabb körülmények közt is helytáll, legyen szó szélről, fagyról vagy forróságról. A szigetelt áramköröknek köszönhetően a jelzőt nem befolyásolja az eső vagy a köd sem. A jelző tetején található fehér LED fény 10 másodpercig világít a jelző kikapcsolása után.
Egy gumipánt garantálja, hogy a Smart Alarm jelző, gyakorlatilag minden botra könnyen felerősíthető és bevágásnál is a helyén marad.

A jelző két darab normál 1,5 voltos AAA elemmel működik, extrém alacsony fogyasztással! CE tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát az EU-s törvények minden követelményének megfelel.

Szúnyog Horgászbolt - www.szunyoghorgaszbolt.hu
Gyártó: Madcat
Gyártó cikkszám: 52152
Cikkszám: 10426

Paraméterek

Kapásjelző típusa Rezgést érzékelő kapásjelző

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek