Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
22.990 Ft
Kép 1/5 - L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT 2,40M
Kép 2/5 - L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT
Kép 3/5 - L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT
Kép 4/5 - L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT
Kép 5/5 - L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT
L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT 2,40M
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

L&K SPIN BLADE ELITE PERGETŐ BOT 2,40M 80-150G

22.990 Ft
Bothossz
240cm
Dobósúly
80-150

A legendás és sokat bizonyított Spin Blade pergető botok új, modernizált köntösbe bújtak. Lukácsi Béla tapasztalataival kiegészítve az egyik legjobb pergető bot szériáját kínálják a horgászoknak. 
Jelen szortiment teljesen lefedi a medium és nehézpergetést kedvelő horgászok, szinte minden igényét. Kétféle hosszban és a megszokott 3 dobósúly tartományban elérhetőek, melyek a bandázsolások színeiben térnek el egymástól.
A blank az előző változatokhoz hasonlóan, prémium IM12-es gyűrt karbon, mely a végletekig terhelhető, tökéletesen karikába hajló blankot eredményez, mellyel a műcsalik minden rezzenése tökéletesen követhető és érezhető.

A stucnis kivitelű toldás megmaradt a régi szériákból, garantálva a megbízhatóságot. Az orsótartó viszont modernizálódott, egy alul szorítós változatot kapva, ami a legnagyobb harcsázó orsókat is tökéletesen tartja, a legnehezebb fárasztások közepette is.
A közkedvelt lamellás, súlyozható nyél természetesen megmaradt, mely felelős a orsó-bot egyensúly tökéletes beállíthatóságáért.
Kiemelt szerepet kapott a szérián egy teljesen új, prémium Sic betétes NT gyűrűsor, mely a fonott zsinórok fokozott igénybevétele mellett, a véletlen zsinórfeltekeredést is maximálisan kizárja.

Álló és folyóvízre egyaránt ajánlott opció. A tökéletes gumihalazástól-támolygózástól kezdve, a legnagyobb wobblerek tökéletes vezetése sem akadály, a széria egyik változatának sem.

Az osztott nyél minőségi parafa és EVAkombinációja akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosít. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról. 

Gyártó: L&K
Gyártó cikkszám: 13139242
Cikkszám: 21468

Paraméterek

Gyűrűk száma 9db
Bot súlya 213g
Bottest anyaga Carbon
Nyél típusa Osztott nyél
Bot nyélborítása Parafa-EVA kombináció
Bot szállítási hossza 126cm
Tagok száma 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek