Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
18.400 Ft
Menny.:db
KATRAN HEANDLAMP W/B 460 FEJLÁMPA
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

KATRAN HEANDLAMP W/B 460 FEJLÁMPA

18.400 Ft
Menny.:db
Gyártó: Katran
Gyártó cikkszám: 199141
Cikkszám: 21134
Elérhetőség: Rendelhető, hívjon minket!

Leírás

KATRAN FEJLÁMPA:

Ezt a fejlámpát arra tervezték, hogy a Katran zsinórokkal együtt használva kiszolgálja az éjszakai pontyhorgászat speciális igényeit. A test könnyű alumínium ötvözetből készült, amiben két, különböző színű – fehér és kék - egymástól független ledet helyeztek el. A lámpa működésének a specialitása a kék dióda, amely egyedülálló lumineszkáló hatást biztosít. Ez a kék fény megsokszorozza a fényvisszaverő zsinórok láthatóságát – a Katran Crypton széria, a Synapse Neon és az Eclipse zsinórok ragyognak ebben a kékes fényben. A zsinór színe a ráeső kékes fénytől világító sárgává változik, így kiválóan látszik a sötétben. Ezt a hatást a Katran zsinórokkal garantáljuk.

A fejlámpába épített kék dióda 460 nanométeres hullámhosszúságú fényt generál. Ez nem ultraibolya (UV) fény/sugárzás, így az emberi szemre és bőrre nézve teljesen biztonságos.

A fejlámpa beépített USB töltővel és egy 18650-es számú akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor lemerülését villogással jelzi.

A töltés megkezdéséhez nem kell kivenni az akksit a lámpából: letekerve a fedelét (bekapcsoló /power/ gomb) egy USB kábellel kell valamilyen áramforráshoz csatlakoztatni az eszközt – lehet ez például egy power bank. A fejlámpa töltés közben is működik. A lámpa teljes töltöttségét egy kis jelzőfény jelzi, ami pirosról zöldre vált.

A csomag tartalma:

· fejlámpa

· fejpánt (a rögzítéshez)

· Oxford nylon anyagú tárolótáska

· 3400 mAH-ás Vapcell akkumulátor

· USB kábel a töltéshez

· használati utasítás

· garanciajegy.

Használati módok

A bekapcsológomb a lámpa oldalán található – jobb- és baloldalra is áthelyezhető. A lámpa rendelkezik memóriával, amely megjegyzi az utoljára használt fényerő módot. Ha újra bekapcsoljukj a lámpát, azzal a fényerővel fog világítani, mint ahogy kikapcsoltuk.

Bekapcsolni és a használati módok közt váltani a “power” gomb rövid megnyomásával lehet. A kikapcsoláshoz hosszabban kell nyomni a “power” gombot. Elkerülendő a lámpa véletlen bekacsolódását szállítás közben, a bekapcsoló gomb be van süllyesztve a körenyezetébe.

-Akár 28 óra üzemidő 100 lm fehér fénynél
-Akár 14 óra üzemidő 250 lm fehér fénynél
-Akár 7 óra üzemidő 400 lm fehér fénynél
-Akár 6 óra üzemidő 250 lm kék fény
-24 hónap garancia

-Beépített usb töltő

Az időjárási körülmények elleni védelem maximális, az eső, a hó nem jelent komoly veszélyt a Katran lámpára, ez a védelem kiterjed a teljes ideiglenes vízbemerülésre és 1,5 méter magasból történő lesesésre is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek