Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HALDORÁDÓ SPÉCIMAGGOT MIX-6
7.990 Ft
HALDORÁDÓ SPÉCIMAGGOT MIX-6
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

HALDORÁDÓ SPÉCIMAGGOT MIX-6

7.990 Ft
Ízesítés
Natúr, Eper, Ananász, Nagy Dévér, Narancs és Vajsav
HALDORÁDÓ SPÉCIMAGGOT MIX-6 A SpéciCorn sikere azt mutatta, hogy van létjogosultságuk a műanyag csaliknak. A SpéciMaggot egy csontkukac imitáció, amely elődjéhez hasonlóan lebeg, így nem csak önmagában jelent ballanszírozott csalit, hanem kikönnyített csalikombinációk elkészítéséhez is használható. A puha gumiból készített műcsonti méretét tekintve is egy élő csontira hasonlít, viszont a SpéciMaggot egy olló segítségével méretre szabható, így egész kisméretű horgokon is felkínálható úgy, hogy egy végletekig kikönnyített csalit kapunk. A SpéciCorn-tól eltérően, a SpéciMaggot horogra tűzve is felkínálható. 6 ízben kerül forgalomba: Natúr, Eper, Ananász, Nagy Dévér, Narancs és Vajsav Mindegyik tégelyben több színű műcsonti található, így az ízek mellett a színekkel is könnyen alkalmazkodhatunk a halak ízléséhez.
A 6-os gyűjtődobozban az összes íz helyet kapott, így minden időszakban tudunk alkalmazkodni az adott helyzethez, illetve a halak aktuális ízléséhez. Szúnyog Horgászbolt - www.szunyoghorgaszbolt.hu
Gyártó: Haldorádó
Gyártó cikkszám: HDSPECMA-6X
Cikkszám: 21080

Leírás

A SpéciCorn sikere azt mutatta, hogy van létjogosultságuk a műanyag csaliknak. A SpéciMaggot egy csontkukac imitáció, amely elődjéhez hasonlóan lebeg, így nem csak önmagában jelent ballanszírozott csalit, hanem kikönnyített csalikombinációk elkészítéséhez is használható. A puha gumiból készített műcsonti méretét tekintve is egy élő csontira hasonlít, viszont a SpéciMaggot egy olló segítségével méretre szabható, így egész kisméretű horgokon is felkínálható úgy, hogy egy végletekig kikönnyített csalit kapunk. A SpéciCorn-tól eltérően, a SpéciMaggot horogra tűzve is felkínálható. 6 ízben kerül forgalomba: Natúr, Eper, Ananász, Nagy Dévér, Narancs és Vajsav Mindegyik tégelyben több színű műcsonti található, így az ízek mellett a színekkel is könnyen alkalmazkodhatunk a halak ízléséhez.
A 6-os gyűjtődobozban az összes íz helyet kapott, így minden időszakban tudunk alkalmazkodni az adott helyzethez, illetve a halak aktuális ízléséhez.

Paraméterek

Darab / csomag 6
Lebegő/süllyedő/wafter Lebegő (pop up)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek