Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
CARP EXPERT LONG CAST
CARP EXPERT LONG CAST
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

CARP EXPERT LONG CAST

Gyártó: Carp Expert
Cikkszám: sz4045
Cikkszám: Kép: Név: Bothossz: Dobósúly: Ár: Egységár: Tulajdonságok: Elérhetőség: Kosárba
4045
CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 3,6M 2 RÉSZES BOT
360cm
3.5lbs
15.990 Ft
15.990,00 Ft/db
information_mark
Nincs raktáron, érdeklődjön!
4046
CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 3,6M 3 RÉSZES BOT
360cm
3.5lbs
15.490 Ft
15.490,00 Ft/db
information_mark
Nincs raktáron, érdeklődjön!
4047
CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 3,9M 3 RÉSZES BOT
390cm
3.5lbs
18.490 Ft
18.490,00 Ft/db
information_mark
Nincs raktáron, érdeklődjön!

Leírás

Hogyan dobjunk 100 méter fölé könnyedén!


A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja.

Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába.
A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagy méretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór. A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.

Főzsinórnak semmiképp sem tegyünk fel 0,30 mm-nél vastagabbat, mert az métereket fog visszavenni a dobás távolságából.
Fonott dobóelőkét viszont bátran tegyünk fel, de ebben az esetben feltétlen használjunk dobókesztyűt, az esetleges sérülések elkerülése érdekében.A legigényesebb kivitelű botokra jellemző fém záródugó és orsótartó exkluzív megjelenést kölcsönöz ennek a rendkívüli távdobó botnak.

 

A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható.
 
Az IM10-es karbon anyag felhasználásával gyártott bojlis botokkal eredményesen horgászhatunk partról, de akár behordásos módszerrel is. A dinamikusan felkeményedő bot gyorsan és hatékonyan felőrli a megakasztott hal erejét ezáltal minimalizálja a halvesztés esélyét.
 
Minőségi bojlis botokra jellemző végletekig letisztult, kecses nyél. A precízen meghatározott hossz segíti a hatékony dobást és fárasztást. A bot végén kialakított duplon markolat megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést. Előre döntött rod pod-nál vagy keményebbre állított nyeletőféknél jelentkező vehemens, gyors kapásnál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából.
 
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagy méretű anyával szorítható meg.
 
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.

Paraméterek

Bot erőssége (Lbs) 3,50 Lbs
Bottest anyaga IM10 Carbon
Nyél típusa Osztott nyél
Bot nyélborítása Tenisznyél

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek