Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Katran termékekkel a tótszerdahelyi Öregbánya Tavon

Farkas Péter
2019. 10. 25. 11:55:09

Szajkovics Laci kollégánk Tótszerdahelyen az Öregbánya tavon horgászott 3 napot, jóbarátja József társaságában. Nagyhalas felszereléssel vették üldözőbe a halakat. A peca második napján meglátogattam őket. A bigcarpok ugyan elkerülték őket, de csodaszép, horogszűz pontyokat sikerült fogniuk.

A Katran Fishing Line palettájáról több mindent is magukkal vittek.

Katran Fishing Line Tuareg fonott előkezsinórt használtak, a dobokra Katran Synapse Neon és Katran Eclipse damilokat kerültek, melyeket röviden bemutatunk. Laci egy gyorstalpaló tanfolyam keretében bemutatta, hogyan is kell egy egyszerű és töklétes bojlis előkét elkészíteni.

 

A tuareg fonott előkezsinór jól süllyed, bevonat nélküli, terepszínű mintás, kevlar és tualon szálak fonata. Kopásálló. Tökéletes előkezsinór 

Hogy hol horgásznak a srácok? Természetesen Tótszerdahelyen az Öregbánya tavon. 

A Synapse Eclipse damil, közkedvelt a bojlis horgászok között. 2 méteres fluosárga és 50 cm-es fekete szakaszokból  áll a zsinór, éjszaka is tökéletesen látható. Terepszínű hatást kelt. Napsütéses időszakokban sem látja a hal. tökéletes választáss

A synapse neon fluosárga damil, éjjel tökéletesen látható fejlámpa fényénél. Jól süllyed, jól dobható, fluoreszkál

Reméljük tetszett a bemutató. Ha szeretnél nálunk horgászni, fáradj be a Szúnyog Horgászboltba a kollégák segítenek.  Várjuk a Tisztelt horgásztársakat.