Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

"A mi érdekünk, hogy jó tanácsot adjunk, amiért érdemes visszatérni hozzánk!"

 

A Szúnyog Horgászbolt több mint tíz éve működik Nagykanizsán. Bátran mondhatom, hogy ez alatt az időszak alatt összeszedtünk annyi tapasztalatot és tudást a horgásztermékekről, hogy érdemes legyen hozzánk benézni! Mindig különösen ügyeltünk arra, hogy az üzleti érdekeink ne kerüljenek a horgászszakmai érdekek elé - azaz a vevőinket a legjobb tudásunk szerint tájékoztassuk, és számukra az adott célra legjobb terméket ajánljuk. Ezt a filozófiát a weboldalunkon is szeretnénk tovább vinni. Ehhez segítségül vannak tapasztalt (állandó munkaidős és beugrós) kollégáink:

Domján Károly - Karcsi horgászmúltja és tapasztalata (és mára már horgászboltos múltja is) elvitathatatlan, megkérdőjelezhetetlen. Emberemlékezet óta részt vesz több egyesületben is a horgászegyesületi életben. Gyerekprogramok lebonyolítója és szervezője. És a horgászati múltja: Zala megyében, azt hiszem, nincs olyan, régóta szervezett horgászverseny, amit Karcsi ne nyert volna meg: Zala Megye Úszós egyéni 1. hely, Csizmadia László Emlékverseny 1. hely, Zala Megyei Úszós Csapatbajnokság 1. hely, Zala Megyei Feeder Csapatbajnokság 1. hely, Zala Megye Legjobbja versenysorozat 1. hely. Temérdek első- második- és harmadik helyezés sok kisebb-nagyobb versenyről. Feeder vagy úszós verseny, Karcsi kollégánk mindig "veszélyes". Kevés olyan, a horgászatban dolgozó embert tudnék felsorolni, aki ennél nagyobb tapasztalattal és eredménylistával rendelkezik megyénkben!

Eszter Evelin - Evelin üzletünk junior generációjának tagja. Versenyhorgászik, kedvence a rakós bot. Országos Női Bajnokságon elért legjobb eredménye egy 8. hely. A megyei versenyeken a fiúk közt indul, és itt is megállja a helyét - tavaly például harmadik lett a Megyei Egyéni Bajnokságon. A megyei OHCSB cspat kirobbanthatatlan női tagja. Csendes hangjára érdemes figyelni, mert korához képest komoly horgásztapasztalat áll mögötte.

Farkas Péter: Peti főfoglalkozása mentőápoló. Szabadnapjain, beugróként dolgozik nálunk. Horgászmúlt? Főleg feederes horgász. Egy magyarországi etetőanyag-gyártó cég teszthorgászaként szerzett tapasztalatokat a versenyszerű horgászatból is. Mellette perget, gyerekeket horgásztat - csapatunk egyik leglelkesebb és legnyugodtabb tagja. Tájékozott és olvasott kolléga. Ha őt kérdezed, biztosan kimerítő és részletes választ kapsz az adott témáról.

 

Fodor Mercédesz: Merci nem horgászik, bár közeli környezetéből mindenki pecázni jár. Vele az üzlet design oldala és kedvességfaktora mindenképpen emelkedett. És az itt töltött idő alatt ragad rá a horgászcikkek ismerete, így bátran kérdezzetek tőle - nem fog rossz tanácsot adni.

Meződi János: A Szúnyog Horgászbolt tulajdonosa és dolgozója. 12 év horgászcikk-kereskedői gyakorlat és kb. 35 év horgásztapasztalat van mögötte. Kipróbálta már a bojlizást, a pergetést, a finomszerelékes versenyzést. Mostanában leginkább a feederezéssel próbálkozik. Néha becsúszik egy-egy elfogadható eredménye is. És többnyire befér egyesületének feeder vagy úszós csapatába, akikkel, hála a csapatnak,  a megyében már sikerült mindent megnyerni.

Kollégáink valamennyien tapasztalt horgászok, akik azért dolgoznak, hogy vevőinknek azokat a felszereléseket, csalikat ajánlják, amivel a legnagyobb sikereket érhetik el horgászataik alkalmával! 

Bízz bennünk, nem a levegőbe beszélünk. Azt javasoljuk, amit mi is tapasztalunk, meggyőződtünk róla, és nem azt, amit reklámcikkekben olvasunk! A mi érdekünk, hogy jó tanácsot adjunk, amiért érdemes visszatérni hozzánk!