Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mi vagyunk

Mi vagyunk

"A mi érdekünk, hogy jó tanácsot adjunk, amiért érdemes visszatérni hozzánk!"

 

A Szúnyog Horgászbolt több mint tíz éve működik Nagykanizsán. Bátran mondhatom, hogy ez alatt az időszak alatt összeszedtünk annyi tapasztalatot és tudást a horgásztermékekről, hogy érdemes legyen hozzánk benézni! Mindig különösen ügyeltünk arra, hogy az üzleti érdekeink ne kerüljenek a horgászszakmai érdekek elé - azaz a vevőinket a legjobb tudásunk szerint tájékoztassuk, és számukra az adott célra legjobb terméket ajánljuk. Ezt a filozófiát a weboldalunkon is szeretnénk tovább vinni. Ehhez segítségül vannak tapasztalt (állandó munkaidős és beugrós) kollégáink, továbbá azok a horgászok, akik egyes módszerek szakértőiként segítik munkánkat:

Domján Károly - Karcsi horgászmúltja és tapasztalata (és mára már horgászboltos múltja is) elvitathatatlan, megkérdőjelezhetetlen. Emberemlékezet óta részt vesz több egyesületben is a horgászegyesületi életben. Gyerekprogramok lebonyolítója és szervezője. És a horgászati múltja: Zala megyében, azt hiszem, nincs olyan, régóta szervezett horgászverseny, amit Karcsi ne nyert volna meg: Zala Megye Úszós egyéni 1. hely, Csizmadia László Emlékverseny 1. hely, Zala Megyei Úszós Csapatbajnokság 1. hely, Zala Megyei Feeder Csapatbajnokság 1. hely, Zala Megye Legjobbja versenysorozat 1. hely. Temérdek első- második- és harmadik helyezés sok kisebb-nagyobb versenyről. Feeder vagy úszós verseny, Karcsi kollégánk mindig "veszélyes". Kevés olyan, a horgászatban dolgozó embert tudnék felsorolni, aki ennél nagyobb tapasztalattal és eredménylistával rendelkezik megyénkben!

Eszter Evelin - Evelin üzletünk "junior" generációjának tagja. Versenyhorgászik, kedvence a rakós bot. A Magyar Országos Női Ranglistán most éppen a 9. helyen áll. A megyei versenyeken a fiúk közt indul, és itt is megállja a helyét. Csendes hangjára érdemes figyelni, mert korához képest komoly horgásztapasztalat áll mögötte. És emelje fel a kezét, aki magyar országos bajnokság döntőjében állt már dobogón - mert Evelin elérte ezt is.

Farkas Péter: Peti főfoglalkozása mentőápoló. Szabadnapjain, beugróként dolgozik nálunk. Horgászmúlt? Főleg feederes horgász. Egy magyarországi etetőanyag-gyártó cég teszthorgászaként szerzett tapasztalatokat a versenyszerű horgászatból is. Mellette egyre többet perget, gyerekeket horgásztat - csapatunk egyik leglelkesebb és legnyugodtabb tagja. Tájékozott és olvasott kolléga. Ha őt kérdezed, biztosan kimerítő és részletes választ kapsz az adott témáról. És a legaktívabb kollégánk az online térben.

Fodor Mercédesz: Merci nem horgászik, bár közeli környezetéből mindenki pecázni jár. Vele az üzlet design oldala és kedvességfaktora mindenképpen emelkedett. És az itt töltött idő alatt ragad rá a horgászcikkek ismerete, így bátran kérdezzetek tőle - nem fog rossz tanácsot adni! 

Meződi János: A Szúnyog Horgászbolt tulajdonosa és dolgozója. Tizen-x év horgászcikk-kereskedői gyakorlat és kb. 35 év horgásztapasztalat van mögötte. Kipróbálta már a bojlizást, a pergetést, a finomszerelékes versenyzést. Mostanában leginkább a feederezéssel próbálkozik. Néha becsúszik egy-egy elfogadható eredmény is. És többnyire befér egyesületének feeder vagy úszós csapatába, akikkel, hála a csapatnak,  a megyében már sikerült mindent megnyerni. Mellette 2020-ban a method országos bajnokság döntőjébe és a hosszúelőkés országos bajnokság döntőjébe is bejutott az elődöntőkből.

Szajkovics László: Laci régi motoros a horgászcikk-szakmában. Megjárt több horgászboltot is, és kisebb kitérővel újra nálunk horgászik dolgozik. A kedvenc módszere a bojlizás. Azok közé tartozik, akik ezt a módszert több mint tíz éve űzik. Ő akkor fogott 20+-os pontyot Muraszemenyén, amikor a mai intenzív nagypontyos tavaknak csak a csírái voltak meg. A halfogás mikéntje mellett a táborozási tapasztalatait is érdemes meghallgatni. Minden évben kint tölt egy-két hetet a vízparton. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatai arról, hogy mire ügyeljünk egy ilyen táborozás alkalmával, kincset érhetnek kezdő sátrazóknak!

Kollégáink valamennyien tapasztalt horgászok, akik azért dolgoznak, hogy vevőinknek azokat a felszereléseket, csalikat ajánlják, amivel a legnagyobb sikereket érhetik el horgászataik alkalmával! 

Persze minden horgászmódszert és eszközt mi sem próbálhatunk ki. Ezért támaszkodunk azoknak a szakértő, specialista horágszoknak a tapasztalataira, akiknek a tanácsait mindig meghallgatjuk, és igyekszünk átadni a vásárlóinknak:

Anda József: Józsi feedercsapatunk tagja. A finomszerelékes, keszeges peca a kedvence. Télen, nyáron, esőben, napsütésben kimegy keszegezni, ha van ideje. A sok horgászat sok tapasztalatot is hozott.

Balog Gábor: Gábor a Szúnyog Feeder Team tagja. Feederezik, a csapattal több OB-n is részt vett. Precíz horgász, és mindenre odafigyel.

Illyés Miklós: Szúnyog Feeder Team tag – többszörös OB résztvevő. Viszonylag kevés ideje van horgászni. A Preston és egyéb angol cuccok szakértője.

Kiss Péter: „Kisspeti” „tájképi jelentőségű” feederhorgász, szintén a Szúnyog Feeder Team tagja. Ha pontyot kell fogni, mindenki igyekszik elkerülni Peti szektorát. De a keszeges pecákon sem vall szégyent. Csapatunk legeredményesebb horgásza. Kitartása, győzni akarása páratlan. Minden információnak utánajár, kérdez, nyomoz – ha infó kell arról, hogyan és mivel lehet valahol pontyot fogni, Peti tudja. Amikor összeállítja felszerelését, akkor is a maximális sikerorientáltság jellemzi. Fáradhatatlanul, energiát nem kímélve tesztel horgot, botot, zsinórt, orsót, míg meg nem találja a tökéleteset. Érdemes odafigyelni arra, mit használ Peti, mert az biztos, hogy nem találomra választotta ki felszerelésének egyetlen darabját sem. És profin biliárdozik J .

Somogyi Balázs: „Soma” egyesületünk ifjúsági- és sportfelelőse. Rakós- és match technika a felségterülete. De a feederezéstől sem ijed meg. 2019-ben megnyerte a 4-4 fordulóból álló Zala Megye Legjobbja sorozatot feeder és finomszerelékes kategóriában is! Ezt nem sokan fogják utánacsinálni!

Turkovics Dávid: Dávid néhány évet dolgozott nálunk, aztán külföldi munkába fogott. Amikor itthon van, egy halfajra horgászik: HARCSÁRA. Eredményesen. Olyan vizeket választ, ahol fogható nagy harcsa. És ami nagyon fontos - meg is fogja őket! 50-80 kg-os harcsák – a legtöbbünk nem is látott még ekkora halat J. Harcsás kérdésekben Dávid támogat minket.

Bízz bennünk, nem a levegőbe beszélünk. Azt javasoljuk, amit mi is tapasztalunk, meggyőződtünk róla, és nem azt, amit reklámcikkekben olvasunk! A mi érdekünk, hogy jó tanácsot adjunk, amiért érdemes visszatérni hozzánk!