Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

King Baits termékek a Szúnyog Horgászboltban

King Baits termékek a Szúnyog Horgászboltban

Tari Pistát, a King Baits etetőanyagok és csalik megalkotóját több éve ismerem. István etetőanyagai és csalijai mindig népszerűek voltak a horgászok körében.

Tari István a Mátrában található Pásztó községből vezényli vállalkozását.

A King Baits csalikat már több mint egy évtizede megismerhettük, azonban igazi szárnyalásba az utóbbi pár évben kezdett. Hozzánk, Zala megyébe, a nagy földrajzi távolság miatt mindig nehézkesebben érkezett az etetőanyag. A szállítás költségei nagyok, a termék nehéz és nagy a térfogata.

Többek közt ez vezette arra a King Baits csapatát, hogy a csalizóbojlik, wafterek, pop up-ok kínálatát bővítse. Ezekkel a csalikkal ma már az egész országban eredményesen horgásznak method versenyek résztvevői és hétköznapi horgászok is.

Az eredményesség és a vevők elégedettsége nem véletlen. A csalik – például az oldódó lebegő pelletek, a CCM Fluo Balanced bojlik – CC Moore alapanyagokból, kiváló minőségben készülnek. Tartósak, nem veszítenek rugalmasságukból (nem száradnak ki) és, ami a legfontosabb, sok halat lehet velük fogni.

Az egyre nagyobb érdeklődés miatt webshopunkba is feltöltöttük, csemegézz közöttük!

Ezt megelőzően készült néhány videónk a King Baits termékekről Itt láthatod őket:

 

Ennél szorosabbra is fűztük üzleti kapcsolatunkat a King Baits céggel: egy új csalit gyártattunk a Szúnyog horgászbolt részére! Fontos tudni róla, hogy ez a csali nem tucatból a nyolcadik, hanem egy olyan termék, amiben sikerült megvalósítanunk a Szúnyog Feeder Team, Kiss Peti és jómagam több ötletét. De erről a következő írásunkban többet elárulunk.