Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zala Megye Legjobb Horgásza 2021

Zala Megye Legjobb Horgásza 2021
Nagyon jó hír, hogy 2021-ben újra indul a Zala Megye Legjobb Horgásza versenysorozat, mind feeder, mind finomszerelékes (úszós) kategóriában. Az alábbiakban a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetségének versenykiírását teszük közzé. Jelentkezzetek minél többen!

A Megyei Horgász Szövetség versenyfelelőse, Somogyi Balázs az alábbi versenykiírást közölte velünk:

Zala megye legjobb horgásza versenysorozat

 

2020-ban a vírushelyzet miatt elmaradt, de ha a pandémia nem szól közbe, 2021-ben ismét megrendezésre kerül a Zala megye legjobb horgásza versenysorozat finomszerelékes és feeder kategóriában. Mindkét szakágban a vonatkozó Országos Versenyszabályzat lesz érvényben. A sorozat 4 versenyből áll, amelyből a horgász 3 legjobb eredménye alapján kapja a végső helyezését. A versenyeken elért szektoreredményekből hozott pontok, illetve pontazonosság esetén a fogott súly a mérvadó. Minden fordulóra másik helyszínen kerül sor. Lesznek fordulók, amelyek különböző napon, és helyszínen, de egy hétvégén, és lesz, amely azonos helyen és napon, délelőtt, és délután lesz megtartva. Kérnék mindenkit, hogy a pontos menetrendet mindenki olvassa el!

Előfordulhat (az aktuális járványügyi szabályok függvényében), hogy a versenyeken való részvétel versenyigazolványhoz kötött lesz, ezt minden nevező vegye számításba!

Megkérnék mindenkit, hogy amennyiben nem tud részt venni egy adott fordulón, akkor azt legkésőbb 1 héttel korábban jelezze a somaxgtm@gmail.com emailcímen, vagy hívjon a 06302939798-as telefonszámon, máskülönben 1 büntetőpontot kap.

Az utolsó fordulóban csak azok horgászhatnak, akik legalább 2 versenyen már részt vettek.

Mind a két kategóriában lesz egy-egy kiemelt verseny: a feederes kategóriában a Megyei Feeder Bajnokság, 2021.07.11 Gébárti tó; valamint Úszós kategóriában a Megyei Finomszerelékes Bajnokság, 2021.05.08 Zala folyó. Ezen versenyek nyílt nevezésűek, és külön kiemelt díjazásúak. A bajnokságon résztvevők ugyanúgy az elért szektorhelyezést viszik tovább. Ezen versenyeknek külön kiírása lesz.

Nevezési feltételek:

Zala megyei székhelyű egyesület tagjaként bárki nevezhet, amennyiben érvényes állami jeggyel rendelkezik, és a nevezési díjat befizeti.

Nevezni lehet:

-          Nagykanizsa Tavasz horgászbolt

-          Nagykanizsa Szúnyog horgászbolt

-          Zrínyi Horgászegyesület

-          Mura Horgászbolt Letenye

-          Varga Horgászbolt Zalaegerszeg

 

A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé. A nevezési díj 12.500 Ft. Mindkét kategóriában való indulás esetén a nevezési díj 17.500 Ft.

Nevezési határidő:2021.04.30!

Határidő utáni nevezéseket nem fogadunk el!

Helyszínek, időpontok:

Feeder kategória:

1.       Zala folyó 2021.05.08 (szombat)

2.       Nagykanizsai Csónakázó-tó 2021.06.20 délelött (vasárnap)

3.       Zalaegerszegi Gébárti-tó  2021. 07. 11. (vasárnap)

4.       Tótszerdahely, Szerdahely-tó, 2021.09.05 (vasárnap) délelött

Úszós kategória:

1.       Zala folyó, 2021.05.09 (vasárnap)

2.       Nagykanizsai Csónakázó-tó, 2021.06.20 délután (vasárnap)

3.       Zalaszentgrót 2021.07.10 (szombat)

4.       Tótszerdahely, Szerdahely-tó, 2021.09.05 (vasárnap) délután

A helyszín, illetve időpontváltozás jogát fenntartjuk.

Minden fordulóra külön versenykiírást készítünk a lebonyolítás pontos időrendjével.

Díjazás:

A tavalyihoz hasonlóan sok egyesület és horgászbolt is támogatja ezeket a versenyeket, így minden forduló mindkét kategóriában díjazva lesz.

A versenysorozat összesített eredményei alapján mindkét szakág első 3 helyezettje kupát és értékes nyereményeket vihet haza.

Az első helyezettek 1 évig birtokolhatják a Vándorkupát!

A versenyeken mindenki a saját felelősségére vesz részt, az esetleges balesetekért a szervezők nem vállalnak felelősséget!

A versenyekre létrehozunk egy facebook csoportot, ahol minden aktuális infót, minden vírusinformációt, minden változást, és az eredményeket is közzé tesszük, és persze kérdezni is lehet. Kérek minden nevezőt, hogy csatlakozzon.