Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Nagyhalfogó verseny Tótszerdahelyen!

Nagyhalfogó verseny Tótszerdahelyen! 2019. június 21-23-ig nagyhalfogó versenyt szervezünk a Tótszerdahelyi kavicsbánya-tóra (régi kavicsbánya). Várjuk a jelentkezéseket!

Nagyhalfogó verseny Tótszerdahelyen

 

2019. június 21-23-ig nagyhalfogó versenyt tartunk a tótszerdahelyi (régi) Kavicsbánya-tavon. Jelentkezni a nevezési díj befizetésével lehet a Szúnyog horgászboltban, Nagykanizsán. Az aktuális vízállás függvényében 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A verseny szabályai: Horgászni bármilyen halfajra, úszós és fenekező módszerrel is lehet. Egy horoggal szerelt felszerelés használható, kivéve a harcsázó kombinációkat, ahol a csali mérete megkívánhatja a két horoggal szerelt szereléket. Vitás esetben a verseny szervezői döntenek a felszerelés használatáról. Csali- és etetőanyag korlátozás nincsen. A verseny eredményébe az 1,5 kilógrammnál nagyobb mérlegelt halak számítanak bele.

Figyelem! A helyek kisorsolását követően a verseny végéig a vízen csónakot és etetőcsónakot használni tilos! Etetni csak partról szabad (kézzel, spombbal, csúzlival, etetőbottal)! A helyek feltérképezése is csak partról történhet!

A halak kifogása után a mérlegelőnek kell jelezni a halfogást. A mérlegelésig a halat életben kell tartani, majd a mérlegelést követően haladéktalanul vissza kell engedni a vízbe. Az eredmény a fogott halak összsúlya alapján alakul ki.

A horgászhelyek kisorsolása 2019. június 19-én, 18:00-kor történik a Kavicsbányánál. A sorsolást követően (szerdán!) elkezdhető a csalogató etetés. A horgászok ezt követően megkezdhetik horgászhelyeik elfoglalását, kialakítását. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az előző évek tapasztalatai szerint a nagy mennyiségű etetés visszafogja a halfogást a teljes tavon, ezért csak a szükséges minimumot juttassuk a vízbe!

A verseny további menete: 21-én 16:00-kor gyülekező a Kavicsbányánál. Rövid tájékoztató, majd a helyek elfoglalása. A horgászat 16:45-kor kezdhető meg. A helyek ezt megelőzően is elfoglalhatók.

Verseny lefújása: 2019. június 23. vasárnap, 10:00.

Ebéd és eredményhirdetés: vasárnap 11:30-tól.

Nevezési díj: 11000 Ft/fő.

Nyeremények: díjazzuk az első három helyezettet és a legnagyobb halat kifogó horgászt.

A versenyt legalább 10 fő nevezése esetén rendezzük meg.

A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezők semmiféle felelősséget nem vállalnak az esetleges balesetekért.

 

                               Jó versenyzést kívánnak:                                                           A szervezők

A plakátot ide kattintva tudod megnézni.