Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Eseménynaptár

Eseménynaptár Ez a cikk arról szól, hogy miért találtuk ki az eseménynaptár funkciót weboldalunkra. Ha gyakran keresel év közben horgászversenyeket, érdemes elolvasnod a cikket.

A szunyoghorgaszbolt.hu weboldalon létrehoztunk egy eseménynaptárt vagy más néven versenynaptárat. Ez a naptár, ha a szunyoghorgaszbolt.hu kezdőlapját nézzük, akkor jobb oldalon, egy naptári képre kattintva található meg.

Na de mi is ez a naptár?

Az eseménynaptárban horgászrendezvények, horgászversenyek időpontjai találhatók meg. Fontos, hogy nemcsak a Zala megyei eseményeket, versenyeket találjuk meg, hanem akár az ország bármely pontján lévő rendezvény időpontját. Sok esetben probléma, hogy sok helyről kell összevadászni a versenyidőpontokat - mi megpróbáljuk összegyűjteni őket. Ezzel igyekszünk megkönnyíteni a versenyszezon tervezését. De nem egyszer előfordul, hogy valaki a "Nem tudjátok hol lesz verseny a hétvégén?" kérdéssel fut be hozzánk a boltba - az ilyen hirtelen jött szabad hétvégéhez is találhatunk eseményt a naptárban. 

Azoknak is segítségükre lehet a naptárunk, akik nem versenyeznek, de érdekli őket egy-egy esemény, vásár - keresgélhetnek a hétvégi programok között.

Milyen versenyek találhatóak meg az eseménynaptárban?

Igyekszünk minden versenykiírást vagy eseményt rögzíteni, amiről tudomást szerzünk. Az ország bármely pontján megrendezett esemény időpontja megtalálható benne, de elsősorban arra van lehetőségünk, hogy a környékbeli horgászok időbeosztását segítsük weboldalunknak ezzel a funkciójával. De akik kacsintgatnak országos szintű versenyek felé, ők is megtalálják a versenyeiket. Finomszerelékes-, feeder-, method-, bojlis-, csapat-, egyéni-, pergető verseny egyaránt megtalálható az eseménynaptárban.

Milyen versenyeket jegyzünk be a naptárba?

Fontos, hogy bármilyen jellegű horgászversenyt feltöltünk a naptárba, amit felénk jeleznek. Bármelyik egyesület, horgászbolt vagy magánszemély olyan kéréssel fordul hozzánk, hogy szeretné, ha felkerülne a naptárba az általa megrendezésre kerülő horgászverseny, rendezvény, akkor mi ennek minden további nélkül eleget fogunk tenni. Ez a lehetőség bárki számára teljesen ingyenes, így úgy gondolom, csak a képzelet szab határt.

Ha szeretnéd, hogy rendezvényed felkerüljön az eseménynaptárunkba, keress minket a +36706268039-es telefonszámon, vagy a szunyoghorgaszbolt(kukac)outlook.hu címen.

Azon fogunk dolgozni, hogy az eseménynaptárat folyamatosan tudjuk frissíteni, bízva abban, hogy ezzel nagyban megkönnyítjük a horgásztársak időbeosztását.

Kívánunk minden horgásztársnak jó versenyzést!

 

Írta: Virgoncz Zoltán