Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Egyesületi verseny 2019 ősz - beszámoló

Egyesületi verseny 2019 ősz - beszámoló A Nagykanizsai Szúnyog H.E. őszi versenyét ismét a tótszerdahelyi Kavicsbánya-tavon rendeztük. Rövid beszámoló, képek és eredmények.

Őszi horgászversenyünkön összesen 26-an vettünk részt. 4 gyerek, 1 ifi és 21 felnőtt horgász kelt birokra a szerdahelyi kavicsbányával. Nem volt egyszerű dolguk. 

A tavon rendszeresen horgászók is jelezték, hogy az elmúlt két hétben mintha kicserélték volna a vizet - nem eszik a ponty. A verseny fogásain is ez látszott. A Zala Megye Legjobbja tizenkilós feeder, és 8 kilogramm feletti úszós fogásaival szemben most 7330 grammal Proszenyák István nyerte a felnőtt feeder kategóriát, a mezőny legtöbb halát fogva. Pisti a tavaszi versenyt is kimagasló eredménnyel nyerte - fel is merült, hogy legközelebb csak díszvendégként szerepelhet :-). Az úszósok közt Meződi János nyert 3120 grammal. Az eredményeket az alábbi képen böngészheted:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az úszós mezőnyben kárászt és pontyot senkinek nem sikerült fognia. Apró törpeharcsák, bodorkák, vörösszárnyúak és néhány keszeg jelentette a zsákmányt. Ezen felül a sügérek tudták kisegíteni a horgászokat. A nagy (20-30 dkg-os) törpeharcsák közül csak mutatóban fogtak néhányan.

A feederesek közül pontyot csak Proszenyák István fogott. Kárászt, bodorkákat, törpét többen is fogtak, de a második helyezett Anda Józsi már csak 3910 grammig jutott vegyes zsákmányával. Bár ő is, és más is panaszkodott sok vagy nagy elvesztett halakra, amit a hínár miatt nem tudott megfogni.

A gyerekek nagyon ügyesek voltak, csaknem a felnőtt mezőnyhöz hasonlós súlyok születtek náluk is.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

A képeket itt nézegetheted!