Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

2019 őszi akció Prologic, Savage Gear thermoruhák

2019 őszi akció Prologic, Savage Gear thermoruhák

 

Thermoruha akció a Szúnyog horgászboltban. A Prologic és Savage Gear tehermoruhák kedvező áron. Várjuk kedves vásárlóinkat.

 

Véget ért a nyár, a kellemes őszi hónapok is hamar elmúlnak. Az éjszakai, hajnali horgászatokhoz, már bizony fel kell venni a meleg, szél és vízálló ruházatot. 

Időben fel kell készülni a téli hideg időben való horgászathoz. Erre most remek lehetőség van a Szúnyog horgászboltban.

A Prologic és a Savage Gear thermoruhák, kedvező árú szettjeit ajánljuk a horgásztársak figyelmébe.

Készítettünk egy termékbemutató videót is, mely az alábbi linken a youtube-n megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=yONxH1uMGBA&feature=youtu.be

A Szúnyog horgászboltban Mindenki megtalálja a neki tetsző thermoruhát, fel is lehet próbálni a ruhákat, próbafülkével rendelkezünk. 

Természetesen azon vásárlóink részére is elérhetőek a thermoruhák, aki a távolság miatt nem tudnak befáradni a horgászboltba, a webáruházból is tudnak rendelni. Bármilyen kérdés esetén, a kollégáink mindenben segítenek.

Egy kicsit részletesebben, mit is kell tudni a a thermoruhákról: 

Mindenki tudja, hogy télen fontos a réteges öltözködés, viszont azt már kevesebben tudják, hogy a megfelelő ruházat nélkül nem sokat ér a sok réteg ruha. Aláizzadás lesz a vége, aztán ruhalevétel után jön a megfázás, tüdőgyulladás.

Mielőtt végignéznénk a lehetőségeket, érdemes néhány gondolatot megemlíteni a horgászruhákkal szemben támasztott főbb igényekről. Mivel a horgász nem, vagy csak keveset mozog (kivétel ez alól a pergető horgász), fontos, hogy a ruhának ilyenkor is melegen kell tartania, nagyon fontos, hogy a szél ne tudja átfújni, mert akkor mit sem ér a meleg ruházat, az erős szélben gyorsan fog csökkenni a hőérzetünk, és a kellemes időtöltésből hamar szenvedés lesz. Viszont egy jó ruhának légáteresztőnek is kell lennie, különben gyorsan beleizzadhatunk, ami szintén fázáshoz vezet. 

 

A csatolt videóban felhívjuk a figyelmet az aláöltözet fontosságára.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért is kell thermo alsóruházat egy jó minőségű thermoruha alá? A válasz roppant egyszerű. A thermoruhával kombinálva könnyebben tartja meg a test melegét, akár mozgunk, akár egy helyben állunk vagy ülünk. Fontos megjegyezni, hogy a legjobb thermoruha is csak akkor ér valamit, ha „lélegző”, izzadságot magukból kiengedni képes ruha van alatta! A megfelelő méret kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy csak akkor ér valamit, ha kellően feszes, passzentos. Akár trikó vagy póló nélkül is használható.

Várjuk Vásárlóinkat.