Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Erdei Attila a Zala Megye Legjobbja versenysorozat megnyitóján!

Erdei Attila a Zala Megye Legjobbja versenysorozat megnyitóján! Erdei Attila többszörös magyar bajnok és világbajnok feederhorgász, a finomszerelékes feederezés utazó nagykövete Magyarországon, akit versenyzői körökben talán kivétel nélkül mindenki Magyarország legtapasztaltabb horgászának tart, meglátogat minket Nagykanizsán, és megnyitja a Zala Megye Legjobbja versenysorozatot.

A Zala Megye Legjobbja versenysorozat több egyesület és több magánszemély kezdeményezésére indul útjára megyénkben. A szervezők komolyan gondolják feladatukat, ezért, hogy a verseny színvonalát növeljék, sikerült meghívni Erdei Attilát a verseny megnyitójára (ami 2019. június 29-én, szombaton 17:00-kor lesz a Szúnyog horgászboltban). 

Attila 14:00-tól vár minden érdeklődőt a boltban. Lehet tőle kérdezni, beszélgetni vele, tanácsokat kérni, szelfizni - mindent, ami a horgászathoz kapcsolódik.

(Az esemény tiszteletére szombaton 14:00-tól minden termékből 15% kedvezményt biztosítunk a boltban, kivéve az akciós és fix áras termékeket).

Gyertek el, ilyen tudású horgász minden szava kincset ér!