Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ENERGOFISH SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT RÁDIÓS 2+1
23.000 Ft
14.990 Ft
Kedvezmény: 8.010 Ft 35%
Kép 1/2 - ENERGOFISH SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT RÁDIÓS 2+1
Kép 2/2 - ENERGOFISH SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT RÁDIÓS 2+1
ENERGOFISH SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT RÁDIÓS 2+1
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

ENERGOFISH SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT RÁDIÓS 2+1

23.000 Ft
14.990 Ft
Kedvezmény: 8.010 Ft 35%
ENERGOFISH SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT RÁDIÓS 2+1 Az elektromos kapásjelzők önállóan, rádiókapcsolat nélkül is működtethetők. A központi egység hatótávolsága 150-250 méter. A központi egység bekapcsolása a tetején található gomb jobbra tolásával történik. Ezen a készüléken a V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, narancssárga, kék, piros) led található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő ledek színével. Ez (is) segít majd kapáskor beazonosítani, hogy melyik jelzőtől érkezett a riasztás.

Az elektromos kapásjelzők bekapcsolása a készülék alsó részén található gomb jobbra vagy balra tolásával történik. Ha balra tolja a gombot, a készüléken kigyullad a fő led és megszólal az alap csengőhang. A fő led 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Kapáskor kigyullad a fő led és az alatta található kapás led, továbbá a középső részen elhelyezkedő 3 kék led.

Nem lehet eltéveszteni, hogy melyiken volt a kapás, hiszen igen látványosan közvetíti azt felénk. Ha a kapásjelzőn a kapcsológombot jobbra tolja el, minden eddig ismertetett funkció továbbra is működik, plusz bekapcsol az éjszakai ledvilágítás is. Ez egy kék led a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában.

A kapásjelzőn 3 tekerőgombot talál. A V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani, hogy a kapásjelzők más és más hangon szólaljanak meg. Az S gombbal a készülék érzékenységét (sensitivity) tudja tetszés szerint hangolni.

Ha fúj a szél és mozog a lesúlyozott swinger, rendkívül idegesítő, hogy az elektromos kapásjelző állandóan pittyeg. Ezen a készülékeken az 1-2 centis húzástól, a durva 10 centis mozdításig hangolhatja készüléke érzékenységét. Ez a funkció sokszor megfizethetetlen! A kapásjelzők jack bemenettel rendelkeznek a swingerek számára! Szúnyog Horgászbolt - www.szunyoghorgaszbolt.hu
Gyártó: Energofish
Gyártó cikkszám: 78000194
Cikkszám: 20079

Paraméterek

Kapásjelző típusa Elektromos kapásjelző

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek