Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
CARP EXPERT BUSÁZÓ SZERELÉK KICSI
3.490 Ft
Menny.:db
CARP EXPERT BUSÁZÓ SZERELÉK KICSI
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

CARP EXPERT BUSÁZÓ SZERELÉK KICSI

3.490 Ft
Menny.:db
CARP EXPERT BUSÁZÓ SZERELÉK KICSI

A szerelék szára menetes. Ki lehet tekerni és a tetszésnek megfelelően variálható. Akár 2 tablettával, akár 2 kosárral, vagy vegyesen szeretne horgászni valaki (1 kosár 1 tablettával). Akár 1 tabletta vagy 1 kosár is lehet rajta. Nagy szerelék: kb 45g, kis szerelék: kb 35g.

Szerelési Tippek a szerelék feltalálójától:

  • Főzsinór: 0,22 fonott. ennél lejjebb nem mennék. Én feeder botokat használok, így még megvan a finom-szerelékes élvezet, de van esély nagy busa megfogásához is.
  • Horog előke: 0,25-ös lágy fonott. Sima csomómentes kötéssel kötöm. Az egyik előkét az alsó kosár aljáig, a másik előkét még alá 1-2 cm-re eresztem. A másik szerelésnél lehet úgy, hogy az egyik horgot az alsó kosár közepéig, a másikat az alsó kosár aljáig engedni.--Horog: 4-es méretű erősebb horog ami bevált.
  •  Forgó kapocs ami a szereléket tartja: Ez erős legyen. Minimum 25 kg. teherbírás. Úszónak 100-120 gramm teherbírású javasolt.
  • Tabletta: Minimum 2 órát bír és folyamatosan oldódik. A használt tablettát nem kell eldobni, kicsi száradást követően újra lehet csalizni vele, nem vész kárba. (Carp Expert busázó plankton tabletta)
  • Etetőanyag: Gyurma állagúra kell keverni. Jól bele kell nyomkodni a kosárba, nem kell félni tőle, ki fog oldódni. Ha a dobás megtörtént a szereléket nem szabad rángatni és igazgatni. Ott kell hagyni a dobás helyén. 40 percet simán bír. Természetesen ha a horgász kitekeri a szereléket úgy tűnhet, hogy a kosár üres, mert tekerés közben a víz azonnal kimossa a kosárból az anyagot.
  • Ólomkarika: Az ólom karika nagyban meg fogja könnyíteni az úszós busa horgászatot. Aki "letalpalt" úszós módszerrel horgászik, biztos tapasztalta már, hogy dobásnál az ólom vissza csúszik a fődamilon. Akár 10-20 métert is és az ólom nem az úszó alá esik. Ezzel az a baj, ha áramlik a víz az núszó össze vissza "mászkál". Ezzel az ólom karikával sokkal hosszabb eresztékkel is lehet horgászni, ugyanis az ólom a nagy lyuk miatt teljesen le fog csúszni a végszerelékhez. Dobáskor együtt repül a szerelékkel és vízbe érkezés után azonnal az úszó alá tud süllyedni, mert az ereszték simán átszalad rajta. Az ólom garantáltan az úszó alá esik, a dobás helyszínén tartja a szereléket. Előnyök: "bármekkora" ereszték használata, pontosabb, hosszabb dobás, az úszót a dobás helyszínén tartja, nem fog "mászkálni" az úszó, ha áramlik a víz.
Szúnyog Horgászbolt - www.szunyoghorgaszbolt.hu
Gyártó: Carp Expert
Gyártó cikkszám: 79515301
Cikkszám: 33610

Paraméterek

Fajta bordás kosár, busázó kosarak
Etetőkosár tömege (g) 35g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek