Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BEHR Angelsport horgászcikkek

Új termékek a Szúnyog Horgászbolt és Webáruház polcain. Német minőség, kedvező áron.

Új márka a Szúnyog Horgászbolt és Webáruház polcain!

Már a Behr Angelsport, német horgászcikkgyártó cég termékeit is megtaláljátok nálunk.

Mit kell tudni róluk?

1977 nyarán Manfred Behr a garázsában kezdte vállalkozásátt Kézzel készített polisztirol úszókat a horgászcsapata számára. Nagyon rövid időn belül nagy kereslet lett az úszóira a helyi üzletekben és később neves angol hoegászok is keresték a termékeit. Cserébe a csapat megvásárolhatott merítőket, etetőanyagot, és egyéb horgászcikket.

A Behr Angelsportot Manfred Behr, a német nemzetközi horgászcsapat korábbi tagja és többszörös német bajnok alapította. Aktív karrierje és nemzetközi tapasztalatainak köszönhetően vállalata növekedésnek indult, és új termékek kifejlesztésére összpontosított mindenféle horgászati módszerhez.

A vállalat lassan felépítette portfólióját, tengerentúli gyárakat hozott létre termeléséhez, mivel az európai gyártási költségek emelkedtek, és egyre több terméket kezdtek forgalmazni.

Érdekes módon nem árul botokat és orsókat, de jelenleg több mint 8000 különböző cikket és ruházatot kínál.

Sok terméken megtalálható a Behr saját márkaneve, köztük az ICEBEHR téli ruházaton, a BEHRsport szabadidős ruházaton, az EUROLITE lámpákon, a TRENDEX csalikon és zsinórokon, az EUROBITE elektronikus harapásjelzőkön, és még folytathatnánk, a sor igencsak hosszúra nyúlna. Egyik kiemelkedő termékcsalád a RedCarp is, amelynek felszerelései, eszközei a pontyhorgászok eredményességét és kényelmét segítik elő.

1995 -ben és 2007 -ben a Behr Angelsport új raktárat épített, amely rengeteg tároló- és irodaterületet kínál, és forgalmazási osztálya kezeli a belföldi és az exportmegbízásokat.

A hazai piacra szánt minőségi horgászfelszerelések mellett a Behr gyárai egyedi megrendelésű termékeket is gyártanak export vevőik számára, mivel minden ország más-más terméket igényel.

A Behr Angelsport jelen van minden nagyobb horgászati ​​és sportcikk -kiállításon, mint a Chinafish, EFTTEX, ISPO és ANSPO.

 „Ügyfeleinknek tetszik, ahogy velük bánunk. Tetszik nekik a német korrektség és megbízhatóság, valamint a gyors szállítás.” - nyilatkozták a Behr képviselői.

Nézz szét körül nálunk, és válassz a kiváló ár/érték arányú Behr termékek közül!

https://www.szunyoghorgaszbolt.hu/index.php?route=product/list&keyword=behr&description=1