A fehérje-hidrolizátum egy különleges eljárás eredménye. Lehetővé teszi, hogy a ponty gyorsabban érzékelje az aminosavakat, mint a kezeletlen fehérjék esetében, így maximalizálja a tápanyag szállítását az izomszövetekbe. A biotechnológiai iparban is használják sejttenyészetek kiegészítéseként. A Hydrolyzate txt technológiával készült pelletek tulajdonképpen a vízben oldódó attraktánsok és a halak és rákfélék hidrolizátumának elegye, valamint a gyártás során további ízesítő anyagok titkos keverékét adják hozzá, amely erős vonzerőt biztosít. A rendelkezésre álló legjobb összetevők felhasználásával készült, kiegyensúlyozott tápanyagprofillal.
A Candy Cream az Acroft tintahalas pelletre épülő édes krémes pellet. Az alap pellet beltartalmát tekintve egy természetesen erős, jellegzetes, markáns aromával és gazdag halízzel jellemezhető micropellet. Jól emészthető, kevés olajat tartalmaz, gazdag fehérjében és esszenciális aminosavakban. Étvágygerjesztő anyagokat bocsát ki magából, így minden vízhőmérsékleten erős táplálkozási reakciót eredményez.
Ez a komplex pellet nagyon jól tolerálja az édes ízeket, ebből született a Candy Cream ami egy titkos édesitő szer keverekből, és egy krémes aroma optimális használatából tevődik össze. Egyértelműen az Acroft legjobb hidegvízi pellete, ajánljuk kiolvadástól 15c-os vízhőmérsékletig. Melegebb vízhőmérsékleten vonza a fehérhalakat. A tasak tartalmát mindig rázzuk fel mielőtt bekevernénk.