Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ABIOTIC FOR EVERY SITUATION BOJLIK 1KG 20MM
Kép 1/4 - ABIOTIC BOJLI 1KG 20MM PRISSY PROMISE PISZTÁCIA
Kép 2/4 - ABIOTIC FOR EVERY SITUATION BOJLIK 1KG 20MM
Kép 3/4 - ABIOTIC FOR EVERY SITUATION BOJLIK 1KG 20MM
Kép 4/4 - ABIOTIC FOR EVERY SITUATION BOJLIK 1KG 20MM
ABIOTIC BOJLI 1KG 20MM PRISSY PROMISE PISZTÁCIA
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

ABIOTIC FOR EVERY SITUATION BOJLIK 1KG 20MM

ABIOTIC FOR EVERY SITUATION BOJLIK 1KG 20MM

Prissy Promise / Pisztácia: A Grainy Garlic és a Crunchy Chestnut mellett a széria harmadik olyan típusa, amely kiemelkedő szénhidráttartalommal bír. Míg érdekes módon az édes/gyümölcsös bojlik többsége az Abiotic teszthorgászainak megfigyelései szerint általában nem igazán szelektív, a Prissy-t számos különböző helyszínen leszűrt tapasztalatok alapján kimondottan a nagytestű halak díjazták. Magas olajtartlama és darabos összetevői biztosítják, hogy a halak érdeklődését felkeltse a legrapszodikusabb időkben is! Mondhatnánk úgy is, hogy paletta "jolly jokere", ezt a típust használták a legtöbb, és legszélsőségesebb időjárási körülmények közepette is sikeresen!

Crunchy Chesnut / Gesztenye: Ez a golyó az extra magas szénhidráttartalom (80%!) mellett kizárólag növényi eredetű fehérjéket, illetve tejfehérjét (vitamelo) tartalmaz. Nagyon jó eredményeket érhetünk el vele kimondottan sekély vízi pecákon, főleg a nappali órákban ahol a fotikus réteg által szabott körülmények a típus számára ideális, lúgos közeget teremtik. Különösen érdemes a szikes tavakon, agyagbánya tavakon, és a szintén agyagos mederrel kialakított mesterséges tavakon pecázni vele. Természetesen lehet próbálkozni vele a számára kevésbé kedvező, enyhén savas jellegű vizeken is (például tőzeg tavak, lignitbánya tavak), de az ilyen vizeken kiülősebb pecára kell számítanunk a használata mellett, viszont cserében a szelektáló hatása sem fog elmaradni! A komponensei között szereplő gesztenyeliszt garantálja e típus egyediségét, melyet jellegzetes, a gesztenyepürére emlékeztető illatú aromája tesz teljessé. Több holtági körülmények között lezajlott próbán a teszthorgászok örömmel tapasztalták, hogy a törpeharcsák az esetek túlnyomó többségében békén hagyják, és nem kezdik ki ezt a bojlit. Így a vadvizek szerelmeseinek egyik kedvenc csalijává is válhat a Crunchy.

Calamary / Squid Chili: A slágercsalik egyike, a teszthorgászok feljegyzései szerint neki köszönhették az legtöbb kiemelkedő fogási eredményt. Kis mértékben blokkolja attraktivitását a csökkenő vízhőmérséklet, elsősorban a nyári horgászatokra ajánljuk. Kiegyensúlyozott fehérje-szénhidrát aránnyal rendelkezik, így a napszakok által generált pH változások kevésbé befolyásolhatják hatékonyságát. Ráadásul e tulajdonsága egy olyan univerzális csalivá teszi, mely által könnyebben idomul az egyes víztípusok különböző pH tartományaihoz is, melyek értékei között jóval nagyobb ingadozások lehetnek, mint a napszakok váltakozása során mérhető eltérések esetében. Ez különösen a vízátfolyással rendelkező völgyzárógátas tavak esetében lehet fontos! Versenyeken is nagy sikerekkel használták.

Szúnyog Horgászbolt - www.szunyoghorgaszbolt.hu
Gyártó: Abiotic
Cikkszám: SZ27563
Cikkszám: Kép: Név: Ízesítés: Ár: Egységár: Tulajdonságok: Elérhetőség: Kosárba
27560
ABIOTIC BOJLI 1KG 20MM CALAMARI SQUID-CHILI
chili-tintahal - kiegyensúlyozott fehérje/szénhidrát arány
3.990 Ft
information_mark
Nincs raktáron, érdeklődjön!
27561
ABIOTIC BOJLI 1KG 20MM CRUNCHY CHESTNUT GESZTENYE
gesztenyés - szénhidrátos
3.990 Ft
information_mark
Nincs raktáron, érdeklődjön!
27563
ABIOTIC BOJLI 1KG 20MM PRISSY PROMISE PISZTÁCIA
pisztácia - magas szénhidrát tartalom
3.990 Ft
information_mark
Nincs raktáron, érdeklődjön!

Paraméterek

Csali "ízesítése", fajtája többféle
Méret (mm) 20mm
Etető/csalizó bojli Nagy kiszerelés / zacskós, etetésre (1kg-...)
Kiszerelés (g) 1000g
Lebegő/süllyedő/wafter Süllyedő (sinking)
Oldódás, füstölés... Nem oldódó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek